Sytillbehör

Textilindustrin är på grön kvist i Málaga

Efter att textilindustrin flyttat stora delar av produktionen till Asien under flera decennier har trenden börjat att vända på vissa ställen, ett exempel är Málagaprovinsen på Spanska solkusten.

De små samhällena i Guadalhorcedalen stod tidigare för en imponerande produktion inom flera områden som korsett, broderi och pälsindustri. Numera är textilsektorn i denna del av Europa inte lika omfattande men trenden har ändrats.

Den ökar återigen skriver Diario SUR. Enligt uppgifter vid Málaga de Moda finns det cirka 700 företag finns inom textilsektorn och det är hela kedjan från ide till designers, tillverkare och distribution.

Bracli är ett Spanskt varumärke som har gått mycket långt i världen gällande intima kläder, och säljs på de bästa, mest prestigefyllda butikerna i världen och tillsammans med de bästa varumärkena i branschen.

Kändisar har köpt Bracli sexiga underkläder i välkända butiker som “La Petite Coquette” i New York, Victorias Secret butiker i hela USA samt på Lafayette Shopping Centers i Paris, etc.

Ebony Your Night - Röda pärltrosor fram på modell

Att tillverkning av konfektion återuppstår i Europa tycker vi är mycket bra för det gynnar alla i EU dock kan prisbilden bli lite annorlunda men vi kommer nog att acceptera detta mer i framtiden.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *