VAD VÅRA KUNDER TYCKER

Inger A -

Malmö, Sverige

Köpa underkläder var lätt här

Mycket att välja på uppskattar verkligen att det fanns ett bra utbud för oss som inte är trådsmala. Ni har fina underkläder även för oss som har lite former på kroppen också. Tack för en fantastisk service!

Joanna A -

Sundsvall, Sverige

100% nöjd

Otroligt snabb leverans superbra! Jag ska ut och busa redan på lördag så jag hoppas att jag ska hinna få mina nylonstrumpor men annars klarar jag mig ändå… Jättegulligt att bjuda på mellanskillnaden! Jag var nöjd med Er service redan innan, men såklart ännu mer nu! Stort tack!

Inger J -

Lund, Sverige

Smidig affär utan krångel och till bra priser!

Stort utbud av korsetter och riktigt bra priser, bra strukturerad hemsida, snabb och billig leverans. Fick byta en vara och det fungerade helt utan bekymmer. Kändes tryggt och säkert att handla korsetter hos er. Tack!

Emma P -

Stockholm, Sverige

Snabbt och proffsigt!

Jag ville bara säga det att jag är så otroligt nöjd med er. Man blir överlycklig när man öppnar paket från er. Allt är så fint inslaget o proffsigt och man får hem grejerna snabbt och smidigt. tack för att ni finns kram emma 🙂

Thomas G -

Stockholm, Sverige

Snabbt, enkelt och bra!

Tack så mycket för den fina service ni har snabb leverans och bra kvalitet. Våra underkläder levererades väl inom utsatt lev.tid mycket nöjd kund här i Stockholm.