Sexiga strumpor i nät

Nätstrumpor – Vill du att blickarna skall dras till dina ben är strumpor i nät ett bra val. Välj gärna ett par finmaskiga nätstrumpor till din kjol. Vissa kunder älskar att använda nätstrumpor med större maskor för mer effekt men ett tips är att grunda med hudfärgade nylonstrumpor.

Visar alla 23 resultat

Om du vill överraska din partner kan vi rekommendera strumpor av nät till raffset, korsett eller en höfthållare. Nätstrumpor finns med olika typer av maskstorlek samt även olika trådtjocklek för att skapa variationer så du kan få den look du söker för dagen!

Vi tycker att du bör testa nätstrumpbyxor för det är många som önskar denna typ av strumpmodell. Flertal kunder tycker att dessa är praktiska, då de slipper höfthållare och strumpeband.

Länkar till de underkläder vi tipsat om som passar bra tillsammans med produkterna i denna kategori:

Raffset - Set med underkläder som ofta innehåller tre eller fler delar

Höfthållare - Hjälpmedel för att hålla dina nylonstrumpor på plats, höfthållare behövs ej till stay-ups då de har inlägg av silikon som fäster mot låret.

Korsett - Vi har korsetter med och utan strumpeband, köper du korsett utan strumpeband välj då stay-ups eller strumpbyxor.