Upptäck vårt utbud av vackra bustiers tillgängliga i en rad tyger för att passa dina behov.

Bustier med kvalitet kan du lita på

Vi har köpt in och sålt vackra plagg från vårt väletablerade företag sedan 2005. Vi har sålt ett varierat utbud av produkter sedan dess och vi har ett välkänt varumärke som talar för sig själv. Våra leverantörer har givetvis ett gott renommé och tillverkar delikata gördlar i de flesta former så majoriteten skall bli nöjda efter leverans från oss.

En perfekt passform varje gång

Beställ en bustier från oss och den är töjbar så att måtten ofta passar din kropp perfekt för att säkerställa att du känner dig nöjd och säker varje gång du bär ett av våra plagg. Bra kvalité till konkurrenskraftiga priser.

Visar 1–24 av 49 resultat

Snabb leverans, inget krångel med returer

Vi erbjuder snabb leverans som standard men om varan är olämplig eller för liten, returnera din bustier inom 14 dagar efter köpet och but mot rätt storlek samt modell för att säkerställa att du alltid är nöjd med ditt köp.

En bustier är ofta som en kort gördel i spets eller snörliv ibland med inbyggda kupor. En bustier kan ha avtagbara axelband och strumpeband, bustier finns i många varianter som söta bustier vackra bustier och de finns även i plus size, kan från oss kan ofta innehålla stringtrosor.

Bustier lanserades i slutet på 1940-talet. Vi har bustier från flera kända märken bl.a Shirley of Hollywood, Obsessive och Leg Avenue. Våra bustier skall oftast bäras som eget plagg men kompletteras fint med ett par snygga stay-ups.