Korsettens lager

Välkommen to Korsetten

Om oss

Korsetten.se drivs av företaget Webmania AB som är ett Svenskt Aktiebolag.

Korsetten.se är vår domän och företagsnamnet är Webmania AB, vi har varit verksamma på Internet sedan 2001. Korsetten.se har funnits online sedan våren 2005.

Vi har som mål att erbjuda våra kunder de sexigaste, snyggaste och mest romantiska korsetter och underkläder du kan hitta på marknaden. Vi arbetar kontinuerligt med att hitta nya underkläder, korsetter och förbättra sortimentet. Vi betalar moms och andra skatter i Sverige.

Välkommen to Korsetten

Om osssdds

SNABBA LEVERANSER

Ordrar skickas efter 0 - 2 dagar
Vi strävar efter att skicka inkomna ordrar samma eller nästkommande vardag från vårt egna lager här i Sverige! Order med standardfrakt har 1 - 2 dagars längre leveranstid.

100% ORIGINAL

Vi säljer enbart 100% original underkläder.
Våra plagg vi säljer kommer från kända leverantörer. I vår blogg finns massor av tips på underkläder och hur dessa skall skötas.

SÄKRA BETALSÄTT

Alla transaktioner är säkra det garanterar vi!
Vi använder Klarna (och har använt sedan starten 2005) som betalpartner vilket borgar för din trygghet när du handlar online hos oss. Du kan betala din beställning med faktura eller kort.

HAR DU EN FRÅGA?

Skicka gärna e-mail till oss.
Skicka e-mail till oss om du har någon fråga, vi svarar så fort vi kan det kan dock ta upp till 48 timmar under vardagar.
e-mail: support@korsettenhelp.zendesk.com