Waist trainer för en smalare midja.

När du önskar få en smalare midja kan du använda en waist shaper som hjälpmedel. Att välja rätt waist shaper eller waist trainer är inte så knepigt trots det finns så många olika varianter att välja på med olika material och färg.

Visar 1–24 av 41 resultat

Waist trainer

 

Latexkorsetter har blivit omåttligt populära under senare år, särskilt efter att celebriteten Kim Kardashian har visat upp sig själv och sin timglasformade kropp under lång tid och förespråkar just den här sortens korsett. Men hur använder man egentligen en waist trainer?

 

Viktigt att veta är att du kommer se smalare ut omgående efter att du tar på dig en waist trainer. Men detta är inte ett permanent resultat, det tar längre tid. Tanken är istället att du ska bära din waist trainer under särskilda timmar under dygnet, både under träning och efter. Efter en tids användande kan du uppleva såväl viktnedgång som smalare midja. En anledning till det är att waist trainern ökar kroppstemperaturen, något som i sin tur ökar på metabolismen och gör att maten snabbare förvandlas till energi istället för fett.

 

Eftersom det är viktigt att du hittar rätt storlek när du väljer ut din waist trainer är det bra om du mäter din midja. Du kan fråga oss om rådgivning när du väljer ut storlek, det kan vara lite svårt i början. När du väl fått hem din waist trainer kan du använda den omgående, men endast en kortare stund. En timme första dagen är lagom, sedan kan du långsamt trappa upp tiden du bär din korsett efter varje dag. Dock bör du aldrig ha på dig en waist trainer mer än sex timmar varje dag.

 

Hos oss kan du köpa sköna och kvalitativa korsetter avsedda för just träning. Dessa är utformade med en kärna i latex och ett yttre hölje i bomull och elastan. Den här sortens waist trainer har inte stängning med krokar utan ett resårband med kardborreband. 

 

När du skall köpa en midjetränare så bör du utgå ifrån vilket tillfälle du skall använda din midjeformare och vad du vill uppnå med att använda den. Om du gradvis vill uppnå en markant minskning av ditt midjemått rekommenderar vi en waist trainer som är gjord av latex och som ger hög kompression. Vill du använda en waist shaper under en klänning för en smalare midja omgående fungerar dessa pefekt då de sällan ger markeringar.

 

Vi erbjuder även klassiska waist trainers med krokar. På dessa korsetter kan du själv välja mellan två till 3 olika rader med hyskor. Allteftersom din midja blir smalare kan du kroka i på en tightare stängning. Kolla in våra träningskorsetter Ann Chery. Dessa finns i flera mönster och färger, exempelvis rosa leopard, blått eller orange.

 

Midjeträning med latexkorsetter eller träningskorsett är en ganska gammal företeelse då produkten funnits på marknaden länge men den har verkligen slagit igenom stort på sista tiden och många har börjat använda dessa på gym då resultatet av en smal vacker midja kommer betydligt snabbare än med träning utan en waist shaper även kallad waist trainer och fat burner. Shapewear passar perfekt under kläder för att forma kroppen.