Visar 1–16 av 50 resultat

End of content

End of content

Sexiga trosor


I Korsettens kategori med trosor hittar du varianter i flera modeller,  många olika färger och utföranden. Här finns de sexiga, klassiska spetstrosor, hotpants, enkla tangatrosor som ofta med väldigt smala sidor som ibland bara består av ett tunnt band.

Sexiga stringtrosor som har ett bakstycke som enbart består av en tunn remsa, string i spets bör användas förstktigt av nybörjare så inte skav uppstår dock är dessa perfekta för en nästintill osynlig look. Hipster är en "låg-på-höften-modell" som passar allra bäst på den som har en relativt rak kroppsform. Boxertrosor har som små ben och passar mycket bra under kjol eller byxor, finns i hög och låg modell samt även med lyftande effekt som både håller upp och in. Brazilian brief är en kombination av string och tangatrosor som är lågt skurna och har en väldigt smal bakdel.

I Korsettens sortiment med damtrosor finns något för många smaker och att fylla på förrådet med trosor är absolut inte lika omständigt som med behå, passform utformning och konstruktion är inte lika komplexa Om man föredrar snygga hipster, öppna stringtrosor praktiska, utmanande och "sexiga damtrosor". De flesta av våra underkläder är vackert dekorerade med spets och volanger. Under åtsittande kläder som leggings tighta klänningar skall man tänka på att ha trosor som inte ger markeringar. Det är pefekt för den som vill ge bort en Secret box som morgongåva.