Strumpor och strumpbyxor i nylon

Korsettens utbud av strumpor och strumpbyxor är omsorgsfullt utvalt. Vi har strumpor i nylon med snygga och sexiga mönster.

Visar 1–24 av 257 resultat

Korsettens sortiment med strumpor och strumpbyxor är stort och för att hjälpa dig har vi samlat lite fakta nedan.

En tumregel är att ju lägre deniertal desto tunnare och skirare strumpa, dock kan en strumpa med högre deniertal se tunnare ut än en med ett lägre tal. Det gäller således att välja med ackuratess eller skicka oss en fråga.

Strumpbyxor med korrekt storlek kommer att sitta som en andra hud, precis som för andra typer av underkläder och bh finns inte ett storlekssystem. Varje varumärke har sitt eget! När du väl har hittat en favorit kan det vara bra att spara förpackning eller orderbekräftelse på så vis blir ditt nästa shoppingtillfälle bli helt smärtfritt.

Våra nylonstrumpor är tillverkade av flera olika fibermaterial, elastan är extrem töjbar fiber som avsevärt förbättrar passform, komfort och hållbarhet. Lycra och spandex är två vanliga elastanfibrer. Microfibrer gör inte bara strumpan len som silke utan transporterar ut fukt och torkar väldigt snabbt för bästa bekvämlighet. 

Vi har klassiska strumpor, såväl som leggings, strumpbyxor i nät, nätstrumpor glansiga leggings och mycket mer. Det som är gemensamt för alla våra strumpor är att de är mycket snygga och sexiga samtidigt som de är bekväma att använda. Man kan lätt säga att vi har strumpbyxor för alla tillfällen.

Ofta säger man strumpor så där lite svävande, och man kan mena både kortstrumpor och strumpbyxor. Men den riktiga strumpan slutar på övre delen av låret och fästs i en strumpebandshållare gördel eller korsett med strumpeband. Detta är definitivt höjden av festkänsla och raffinemang.