Köp korsett online

KorsettOm du funderar på att köpa korsett så har du kommit rätt.
Snygga och sexiga Korsetter är vår specialité. Vi satsar på att tillhandahålla ett ständigt växande utbud så att det alltid finns en modell för alla smaker. Korsetterna kommer från ledande varumärken.

Med hjälp av korsetter kan du inte bara skapa en timglasfigur med välsvarvad midja, dessutom kan du även använda den som en sexigare festtopp eller tillsammans med dina favorittrosor på dejten. Här hittar du ett stort sortiment som passar för alla olika tillfällen.

Köp sexiga underkläder från korsetten.se. Vi har en lång erfarenhet och stor kunskap.

Visar 1–24 av 170 resultat

Vacker figur med korsett

Korsetter har använts i hundratals år för att ge kroppen en mer kvinnlig timglasform.

Förr i tiden var nämligen idealet att kvinnan just skulle ha en jättesmal midja och en stor utsvängande kjol nedtill. Idag använder också många dessa plagg, både för att framhäva sin figur men också för att korsetten blivit ett hett modeplagg. Du kan alltså med fördel bära den synlig, och behöver inte dölja den under andra kläder.

Hitta rätt modell

På den här sidan hittar du många vackra modeller i olika färg och design. Om du inte tidigare använt en korsett kan det vara bra att kolla in vår video där vi visar hur du ska snöra den på rätt sätt. Det krävs lite färdighet för att dra åt snörena rejält, men det är naturligtvis ingenting som du behöver oroa dig för som förstagångsanvändare. Bli först bekväm med korsetten innan du snör den hårt.

Flera användningsområden

Korsetten kan även användas som ett sätt att få dina kläder att falla bättre. Vissa tighta klänningar och blusar sitter helt enkelt bättre om du använder ett underklädesplagg först. Idag finns det dessutom många typer av modeller, bland annat de varianter som ska forma figuren men även de som används under träning för att ge dig en smalare midja permanent.

Snygg från topp till tå med rätt modell

Hos oss kan du alltid hitta snygga, sexiga och sköna underkläder. I vårt utbud av korsetter finns exempelvis sexiga och träningsanpassade modeller för såväl kvinnor som män. Priserna skiljer sig till stor del åt beroende på material och vilket användningsområde som korsetten är anpassad för.

För en sexig outfit anser många att det är en vinnande strategi att bära en sexig modell med matchande trosor och stay ups med knästrumpor. Riktigt snyggt! Ovanpå kan du bära en fin klänning eller varför inte en lyxig sidenmorgonrock. Det fungerar galant när du ska överraska din partner med frukost på sängen.

En perfekt gåva

Eller varför inte ge bort en vacker korsett till din partner? Det är en annorlunda gåva som garanterat kommer att uppskattas. Här hos oss hittar du något för alla smaker, då det finns otaligt många stilar, modeller och passformar att välja bland. En del av våra varianter är väldigt goth-inspirerade, medan andra är mer enkla i sitt utförande och helt och hållet till för träning.

Olika sorters korsetter

Korsetterna som du hittar hos oss finns alltså i många olika varianter. Som vi nämnde ovan finns det allt från sexiga till träningsanpassade varianter. Dessutom finns de även i en rad olika former. Det finns överbystkorsetter, underbystkorsetter och midjekorsetter, för att nämna några exempel. Den vanliga sorten idag är midjekorsetten som formar midjan och skapar en mer timglasformad silhuett. Överbystkorsett är en gammal modell som formar kroppen från höfterna hela vägen upp över bysten. Underbystkorsetten går från höfterna upp till under brösten och var väldigt populär under 1800-talet.

Korsettmodeller

Beroende på din kroppsform kan en viss sorts korsettmodell vara mer lämpad. Även när det kommer till material som korsetterna är tillverkade i finns det en del olika sorter att välja på. Vilket material du väljer beror på i vilket sammanhang som du vill använda korsetten. Är det som ett underklädesplagg eller som en finare topp? Kolla igenom vårt utbud för att hitta en korsett som känns rätt för just dig.

Mjuka och hårda skenor

Du kan hitta både korsetter med mjuka och hårda skenor. De med hårda skenor är lättare att forma kroppen med, men kan kännas styvare och något mer obekväma att bära än de med mjukare varianter. Modellerna med mjuka skenor kan vara att föredra när du vill forma kroppen men samtidigt vara bekväm.

Rakare och bättre hållning

Det ska också nämnas att korsetter är väldigt bra för att ge en rakare hållning. I många fall kan det vara bra för dig som har eller har haft ryggproblem, då korsetten hjälper till att stödja ryggmuskulaturen.

Få inspiration

Hos oss kan du alltid hitta nya och snygga underkläder till alla tillfällen. Men vi delar också med oss av tips och spännande nyheter i vår egen blogg. I bloggen kan du läsa artiklar om allt från en snygg korsett till leggings och sexiga kroppsstrumpor.