Svart miniklänning

Svarta miniklänningar

Alla miniklänningar jag äger är svarta, svarta men med olika mönster, olika former, olika skärningar och framförallt olika material. Jag har verkligen många miniklänningar, de flesta slutar strax nedanför rumpan, men en del slutar ovanför, mitt över eller är till och med slitsade högt upp på ryggen. Sådana miniklänningar är alltså inte till för att gå ut med, utan sådana miniklänningar har tillverkats och av mig köpts för att användas som sexiga underkläder eller nattlinnen- alltså för att göra sin pojkvän eller man galen.

Till exempel inför årsdagar eller alla hjärtans dag, alltså när man vill vara extra fin, då trär man på sig en av sina sexiga miniklänningar och kvällen är gjord. Riktigt snygga miniklänningar ska vara tighta, korta, urringade.

Ja kort sagt ska miniklänningar vara så sexiga som bara går. Och avslöjande såklart. Ju mer avslöjande dina miniklänningar är, desto trevligare kväll kommer du och din älskling få. Vissa miniklänningar går ju att använda på stan, men när man beställer miniklänningar skulle jag rekommendera att inte ha för höga förväntningar om det- se det som ett nattlinne redan från början. Ett väldigt sexigt nattlinne dock! Miniklänningar uppskattas nog av alla män, på så vis är de alltid säkra kort. Komplettera gärna med ett par nylonstrumpor för bästa effekt. Och är dina miniklänningar inte allt för vågade i sin skärning kan du även använda dem som sexiga toppar till ett par byxor, det gör miniklänningar ännu mer användarvänliga! Och vilken tjej älskar inte miniklänningar? De finns ju i så otroligt många stilar och färger, det enda de alla har gemensamt är att de är små och super sexiga, och så klart att din kille, eller varenda kille, kommer älska dig i dem allihop. Så köp en massa miniklänningar om du inte redan har ett par hemma, du kommer inte ångra dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *