Josslyn - Svart Catsuit bak på modell

Sexiga kroppsstrumpor

Det är inte många som sett det läckra i kroppsstrumpor förrän de senaste åren då kändisar burit kroppsstrumpor på scen och i musikvideos.

Kroppsstrumpa

Men nu verkar kroppsstrumpor äntligen snart få sitt erkännande som de sexiga plagg de är! Dessutom finns ju hysteriska fördelar med kroppsstrumpor gentemot andra sexiga underkläder.

Till exempel så kan man bära kroppsstrumpor under vanliga kläder och ingen skulle ana att du hade på dig något speciellt. Under klänningar kan man utnyttja sina kroppsstrumpor både som lätt stadgande top, underklänning och strumpbyxor i ett! Alltså förutom det faktum att kroppsstrumpor i sig är som hela raffset.

För sen efter dejten/festen/jobbet  är det bara att slita av sig klänningen så är man redan iförd en sexig kroppsstrumpa som framhäver, formar, döljer och visar i en perfekt harmoni.

I kroppsstrumpor slipper du känna dig blek, slipper konstiga skarvar och sömmar som skär in och lämnar fula röda sträck på huden. Kroppsstrumpor sitter tight, men mjukt mot huden samtidigt. Precis som strumpbyxor ger de en slankande effekt, både eftersom de fungerar som ett extra stödjande hudlager och det nätliknande materialet i kroppsstrumpor skapar dessutom en effekt som påminner om lyster.

Kroppsstrumpa i nät

Men kroppsstrumpor ger inga fula valkar, kräver inget hysteriskt mätande för att hitta rätt storlek, och kan enkelt få plats i en vanlig handväska.

Kroppsstrumpor är helt klart suveräna och överlägsna de flesta andra underkläder! De finns i massor av olika färger, mönster, stilar- MEN inte i så galet många storlekar. Ofta räcker det för butiker att ha två eller tre olika storlekar på kroppsstrumpor eftersom de är så otroligt flexibla att de passar de allra flesta bra ändå. Lite skillnad på att gå och handla en bhar och kroppsstrumpor med andra ord! Dessutom är prisnivån ganska jämn på dessa plagg i många butiker, om inte till förmån för kroppsstrumporna.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *