Fiore stay-ups Femme fatale

Nylonstrumpor till festen

Att bära nylonstrumpor på festen är smart av flera anledningar. Bland annat finns det mängder av snygga nylonstrumpor med olika mönster och färger, dessutom hjälper strumpbyxorna till att forma kroppen under klänningen. Det bästa med nylonstrumpor är att du enkelt förändrar stilen bara genom att byta mönster eller färg. Nylonstrumpor finns i såväl glittriga material som med fisknätsmönster, filigranmönster och mycket mer. För att sätta ihop en riktigt festlig outfit räcker det med ett par nylonstrumpor, en kort klänning (så du kan visa upp dina strumpbyxor) samt accessoarer.

En annan fördel med att bära nylonstrumpor på festen är att du kan känna dig mer bekväm, särskilt om du bär en kortare klänning. Det är skönt att veta att man har på sig något under, om vinden skulle ta tag i kjolen och blåsa upp. Beroende på tillfälle kan olika varianter av nylonstrumpor passa bra. Till en nyårsfest är det exempelvis snyggt att bära svarta, lätt transparenta strumpor i ett glittrigt material. Matcha med din nyårsklänning och eleganta accessoarer. För en födelsedagsfest en vanlig fredag kanske något tuffare kan vara kul? Ett par strumpor med stora diamantmönster passar perfekt till en oversize t-shirt med ett brett bälte i midjan. Matcha med en färgglad handväska och skor i samma färg.

Våga satsa på nylonstrumpor

Under många år har nylonstrumpor endast tillverkats i svart, beige och vissa varianter av dessa. Men idag finns det ett enormt utbud av såväl färger och mönster som design. Om du bär en nedtonad outfit i övrigt kan det bli otroligt effektfullt att dra på dig ett par strumpbyxor i rött eller någon annan stark färg. För att skapa en enhetlig outfit är det bara att färgmatcha strumpbyxorna med dina accessoarer, exempelvis dina örhängen eller ditt läppstift.

Strumpor i nylon kan förstås också bäras till andra plagg än bara klänning och kjol. Föreställ dig ett par fisknätsstrumpor under ett par ordentligt slitna jeans. Och då menar vi jeans med stora hål och revor i som gör att dina nätstrumpor syns igenom. Ett enkelt tips för att tuffa till en outfit.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *