Blogga om oss

Har du en blogg eller egen hemsida?

Vi tycker det är jätteroligt när bloggare skriver om oss och våra underkläder eller korsetter och är alltid öppna för förslag på samarbeten! Här kommer några förslag på hur vi kan hjälpa till, men tveka absolut inte att kontakta oss om du har några egna idéer eller frågor!

blogga

Tipsa om våra underkläder

Använd fritt våra bilder för att skriva om våra underkläder så länge du länkar till oss!

Fotomodell

Är du fotomodell med egen blogg och vill använda någon produkt från oss är vi öppna för förslag. Vi bistår gärna med underkläder! Eftersom det kostar pengar för oss att lämna ut produkter så måste vi tyvärr ha vissa krav på hur populär din blogg måste vara för att vi ska kunna skicka varor. Kontakta oss så återkommer vi! Vid eventuellt samarbete förutsätter vi att bilderna som visar våra underkläder även skall kunna användas av oss i marknadsföringssyfte på våra sidor.

Fotograf
Är du fotograf med egen blogg eller hemsida och behöver underkläder till fotosessioner så brukar vi lämna rabatt motsvarande det som återförsäljare får som motprestation krävs dock en permanent länk till oss.

Anordna tävling

Många bloggare gillar att anordna tävlingar och lotta ut varor till sina läsare. Vi bistår gärna med priser om det är något vi tycker låter bra. Precis som vid modellarbete så måste vi dock ha krav på hur populär din blogg ska vara för att få tävla ut underkläder från oss. Vi har dock produkter i de flesta prislägen och i de flesta fall löser vi ett samarbete.

Tyvärr har vi inte möjlighet att svara alla som vill blogga om oss och våra produkter. Vi återkommer i de fall då vi ser bäst möjligheter för ett gemensamt givande samarbete.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *