Shaping underkläder

Underkläder som gör underverk för figuren

Formande underkläder finns från många märken idag och för de flesta delar av kroppen, det första plagget som slog igenom för att forma var ju korsetten och den fungerar bättre än allt annat som kommit för andra kroppsdelar vilket bevisas av att den funnit mycket länge.

midjetraning-med-korsett

Korsetter som formar midjan finns i många varianter och de flesta som säljs på auktionssidor och mindre nogräknade hemsidor är bara en dekorationskorsett som ej bör användas för att forma midjan för det håller de inte till, sedan finns ett mellanting som dock är av enklare slag med mjuka plastskenor men för den del är tillverkad för att man skall kunna minska sin midja med 2-5cm.

Vi har ett stort sortiment på lager med riktiga korsetter som håller att snöra åt så det gör ont men det skall du INTE göra för då måste du släppa på snörningen.

Det som kommit stort det sista är korsetter för workout och fitness som vi skrivit om här. Kändisar som håller på eller har midjetränat är Jessica Alba och Kim Kardashian som är väldigt extrem när det gäller sin kropp, bilden nedan är väldigt spridd på internet men vi kan inte låta bli att ta med den där hon stolt visat upp sig i sin träningskorsett.

kim-kardashian-midjetraning

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *