Ian Voller är den fjärde generationen av familjen Voller att äga verksamheten som innefattar tillverkning av tidlösa korsetter av högsta kvalité, han tog över företaget Vollers corsets tillsammans med sin hustru Corina från sin farbror 1991.

Ian övervakar dagliga driften och sköter ledning av verksamheten som han har sett växa stadigt, och nu sysselsätter Ian över 30 personer på sin fabrik i Portsmouth.

Korsett industrin sysselsatte omkring 9000 personer i Portsmouth området och Vollers är nu den enda kvarvarande fabriken i detta område. Andra företag har försökt att kopiera deras unika stil och kvalité men har misslyckats.

Corina sköter design teamet inom verksamheten på Vollers och reser mycket i hela världen för att köpa ett intressant och varierat utbud av tyger och material, detta för att ständigt uppdatera utbudet av de vackra korsetterna som erbjuds.

Kvalitet är av största vikt och varje korsett är tillverkad i Vollers fabrik i Portsmouth av mycket erfaren personal och genomgår en noggrann inspektion, för att säkerställa att våra kunder får den höga kvalitet på korsetten de har beställt. Alla Vollers korsetter är individuellt förpackade för att säkra kvalitén.

Vollers är en sedan länge en etablerad verksamhet med ett gott rykte för kvalitet och service. Ian, Corina och alla deras personal kommer att göra allt i sin makt för att tillverka korsetter av hög kvalité och stil för de mest kräsna användare av korsetter.

Vollers Korsetter är en tidlös klassiker som setts på många Catwalks genom tiderna och den har skapat många fina timglasfigurer.

Visar alla 4 resultat