Om Shirley of Hollywood

Under 1940-talet var Herman Schlobohm försäljare av artiklar till bh och korsett industrin i New York-området. År 1948 flyttade han till Kalifornien, och startade National Corset Supply House. År 1966 började företaget också tillverkning av underkläder, mest sovplagg och trosor. Hans son Jon gick med i verksamheten 1960 och Roy 1961. År 1970 köpte de namnet ‘Shirley of Hollywood’ från en trogen kund. Med Jon hanterade det administrativa och ekonomiska, medan Roy övervakade produktion och design av underkläder, företaget växte med stormsteg. På 1980-talet, gick den tredje generationen av Schlobohm s in i bolaget, med Dana Schlobohm-Walczuk tar hand om design , Eric Schlobohm Försäljning, Ron Schlobohm inhemsk produktion, och Kirk Schlobohm Kvalitetskontroll och internationell produktion.

Med en  design avdelning på topp, sömnads anläggningar för underkläder i USA och övriga världen med unikt tyg, spetsar och band fortsätter Shirley av Hollywood att växa och vann stor respekt hos sina konkurrenter.  Med en kombination av talang, energi och snabb respons, har Shirley of Hollywood fångat det ‘lilla extra ‘.

Underkläder är något de kan!

Om du är intresserad av Shirley of Hollywoods underkläder får du köpa dessa hos återförsäljare! Korsetten.se är återförsäljare av underkläder och korsetter från detta märke och du är alltid välkommen till oss!

Visar 1–24 av 32 resultat