Oavsett om det är en känsla av glamour och lyx i våra underkläder eller om du söker en fantasi i en av våra dräkter för maskerad eller halloween, är vårt mål att varje kvinna som bär Leg Avenue underkläder eller kläder känna sig självsäker och sexig.

Detta varumärke är från början ett familjeägt företag som handlat med strumpor och haft stora drömmar. Familjen Tsai började designa unika strumpor och sälja dem på swap meets och kiosker, huvudkontoret ligger i LA: s modedistrikt sedan 1984. Från strumpor till underkläder, utvecklingen av verksamheten gick snabbt med innovativa idéer och massor av hårt arbete. År 1999 bildade familjen Leg Avenue, Inc. för att hålla sitt nya produktkoncept till liv.

Det dröjde inte länge innan de satsade och erövrade Halloween branschen. Med en design som blandar mode med fantasi, Kostymer är sexiga, roliga och innovativa. 650 olika stilar. Få gör sexiga kostymer bättre än Leg Avenue.

Från en blygsam början till bli en av världens största underklädes grossists, har de vuxit sig enormt stora med tillverkning distribution och affärer. Medför mer än 300 olika fina strumpor har de också design och tillverkning av provocerande underkläder och kompletterande accessoarer!

Leg Avenue är en trendsättare när det gäller sexiga underkläder kläder strumpor stayup och maskeradkostymer.

Visar 1–24 av 289 resultat