Kläder för alla tillfällen

Vi har kläder för alla tillfällen i livets skede och de kan också föra tillvaron vidare till andra oanade höjder. Nedan hittar du det som kan ta dig vidare. Så låt oss se vad våra kläder kan göra för dig.


 

Nylonstrumpor

En bra dag eller kväll kan börja med påklädning. Strumpor är rätt så lämpligt att börja med där. Vi har ett antal varianter att välja på där i vårt sortiment.

 

Nylonstrumpor

Midjeträning med korsett för en snygg kropp

Träna midjan med korsett skall göras med försiktighet om man använder en riktig Tightlace korsett för med dessa rejäla korsetter med stålskenor kan man snöra åt riktigt hårt utan problem. Vill man vara lite försiktig kan man med fördel använda våra midjeformare eller latex korsetter för workout och fitness, dessa är betydligt "snällare" mot din kropp så du kan använda dem under flera timmar per dag utan problem (det får aldrig göra ont) även ihop med träning på gym.

Korsetter för midjeträningr

Stövlar och skor

När väl strumporna finns på plats är det dags för fotbeklädnaden. Skor och stövlar, där finns ett antal att välja mellan. Hög klack eller mycket hög klack. Ja det finns de med lite lägre klackar också, fast om man nu skall gå ut. Varför inte ha det där lilla extra? 

Stövlar och skor

Underkläder stora storlekar

Nu är inte alla kvinnor smala som vidjor utan det finns en hel del som ser ut som folk gör mest. Så naturligtvis har vi underkläder för de som njuter av livets goda på mer än ett sätt. 

Underkläder stora storlekar

Raffset

Nöjer man sig inte med underkläderna ovan så eller inte vill plocka ihop alla delarna själv. Varför inte ett raffset istället?  Allt i ett så att säga. 

Raffset

Midjekorsetter

Om man nu tycker att ens midja behöver bli lite mer slim innan man tar på sig mer, så är korsetter ett sätt att lösa det hela på. Fast en korsett kan se rätt så trevlig ut i alla fall. 

Midjekorsetter

Spetsklänning

Och med en klänning så är vi klädda för att ta oss vidare ut i livet. En del passar sig kanske bäst för den mer intima tillställningen, andra för mer offentligt bruk bland massorna.

 

Klänningar

Brudunderkläder

Och vill det sig riktigt väl så är kläder för en brud nästa steg i livets resa.

 

Brudunderkläder

Nattlinnen

Nattlinnen är en rätt så naturlig följd på underkläder för en brud. Att de sedan inte sitter på så länge är en annan sak. Nu finns det förstås lite mer även efter det. Men det tar vi senare. 

Nattlinnen

Vi erbjuder underkläder av högsta kvalité till bästa priser.

Vi har valt ut våra Sexiga kläder med omsorg för att du skall kunna känna dig unik i en svid från oss.