Så här du sätter fast dina lösögonfransar

 Ögonfrans

1. Det första steget och kanske det viktigaste vid applicering av lösögonfransar är att börja med rena ögon lock. Limmet (lim) kommer inte att hålla om det finns makeup eller fett på ögonlocken! så se till att använda en bra  remover för ögonmakeup. Var noga med att inte använda oljebaserad makeup nära dina ögon.

 

2. Nästa steg i fastsättning av lösögonfransar är att välja en färg och en längd. För en naturlig look, välj en färg som matchar din egen nyans av ögonfransar. Blondiner och kvinnor med ljus hårfärg och långhåriga tjejer kan använda en ljusbrun färg, men alla andra tjejer ska använda mörkbrun eller svart. En glamorös kväll kan alla  gå med svarta externers. De flesta falska ögonfransar kommer att behöva trimmas, eftersom lösögonfransarna är för långa för de flesta kvinnor. Var noga med att trimma lite i taget. Testa sedan dem genom att hålla dem på ögonlocket och se hur väl de passar i din lock. Du kommer förmodligen att trimma längden också. Var noga med att kurva dem över ditt ögonlock. Ta av en eller två fransar i taget för att få precis rätt passform. Var säker på att de inte sträcker sig förbi ögonlocket eftersom det kommer att bli mycket obehagligt. Gör all trimning innan limmet appliceras. Vass sax kommer att göra susen. 

 

3. Tredje steget i applicering av falska ögonfransar är att lägga limmet på lösögonfransar. Celebrity makeupartisten Nicole Bryl rekommenderar att anbringa dem med ett mörkt lim. Den mörka limmet hjälper till att definiera fransraden. Använd inte för mycket. Lägg lite lim på papper och med hjälp av en tandpetare kan du hjälpa till att få det perfekt. Låt limmet bli klibbig, (detta tar ungefär en minut) innan du applicerar lösögonfransar på din ögonfrans linje. Kom ihåg att aldrig sätta  lösögonfrans lim direkt på ditt eget ögonlock. Limmet är endast avsedd att tillämpas på lösögonfransarna. Du vill verkligen inte ha lim i ögat, och du vill absolut inte limma igen ögat heller!

 

4. När du tittar i spegeln, börjar fastsättning av dina lösögonfransar på insidan hörnet, tryck och håll lösögonfransar så nära din egna fransrad som möjligt Om du känner att dina fingrar är för stora för det här steget kan du använda pincett. Var mycket noga med att inte peta dig i ögat.

 

5. Om du använder enskilda fransar, börjar på utsidan och arbeta mot den inre delen av ögat. Du behöver bara ett par individuella fransar för att uppnå en naturlig look.

 

6. Efter fastsättning av lösögonfransarna låta dem torka, ta sedan en ögonfransböjare och försiktigt böj dina nya lösögonfransar tillsammans med dina egna fransar

 

7. Att ena utseendet på dina nya fransar gäller flytande eyeliner över båda. Ingen mascara behövs.

 

8. När du vill ta bort lösögonfransarna, var försiktig. Eftersom dina ögonlock är så känsliga att inte dra dina lösögonfransar av utan att använda eye makeup remover. Låt removern blöta i ett par minuter. Oljan löser lösögonfransen.

 

9. För att använda din lösögonfransar igen, rengör dem enligt tillverkarens  anvisningar. Var noga med att ta bort eventuella kvarvarande lim. Låt dem torka helt innan du använder dem igen.

 

Bär lösögonfransar bara vid speciella tillfällen! det kommer att hålla dina ögon från att utveckla en infektion eller en irritation av limmet. Kom ihåg, övning ger färdighet. Att lära sig att använda lösögonfransar och korrekt fästa dem kan lyfta din stil och få dig att känna dig som en kändis!

 

Nedan följer Baci´s guide hur lösögonfransar sätts fast (engelsk)

Baci Lingerie

Applicering lösögonfransar

Vi erbjuder underkläder av högsta kvalité till bästa priser.

Vi har valt ut våra Sexiga kläder med omsorg för att du skall kunna känna dig unik i en svid från oss.