Leg Avenue

Oavsett om det är en känsla av glamour och lyx i våra underkläder eller om du söker en fantasi i en av våra dräkter för maskerad eller halloween, är vårt mål att varje kvinna som bär Leg Avenue underkläder eller kläder känna sig självsäker och sexig.

Varumärket Leg Avenue är från början ett familjeägt företag som handlat med strumpor och haft stora drömmar. Familjen Tsai började designa unika strumpor och sälja dem på swap meets och kiosker, Leg Avenue ligger i LA: s modedistrikt sedan 1984. Från strumpor till underkläder, utvecklingen av verksamheten gick snabbt med innovativa idéer och massor av hårt arbete. År 1999 bildade familjen Leg Avenue, Inc. för att hålla sitt nya produktkoncept till liv.

Det dröjde inte länge innan Leg Avenue satsade och erövrade Halloween branschen. Med en design som blandar mode med fantasi,Leg Avenue Kostymer är sexiga, roliga och innovativa. 650 olika stilar. Få gör sexiga kostymer bättre än Leg Avenue.

Från en blygsam början till bli en av världens största underklädes grossists, har Leg Avenue vuxit sig enormt stora med tillverkning distribution och affärer. Medför mer än 300 olika fina strumpor har de också design och tillverkning av provocerande underkläder och kompletterande accessoarer!

Leg Avenue är en trendsättare när det gäller sexiga underkläder kläder strumpor stayup och maskeradkostymer.

Leg Avenue ...... ingen gör sexiga underkläder bättre!

Artiklar 1 till 32 av totalt 79

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 32 av totalt 79

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vi erbjuder underkläder av högsta kvalité till bästa priser.

Vi har valt ut våra Sexiga kläder med omsorg för att du skall kunna känna dig unik i en svid från oss.