Hitta de bästa erotiska underkläderna

Har du någonsin valt att köpa kläder eftersom de är erotiska? Sexiga? Förföriska? Kunde nog tänka mig det! Erotiska kläder kanske är något vi inte gärna erkänner att vi köper, men alla älskar vi att känna oss heta ibland! Om du frågar din partner eller vän om vad erotiska kläder innebär för honom eller henne så kommer han eller hon nog peka på samma kläder som dig. Alla vet vi vad vi tänder på, givetvis finns olika fetischer, men de kläder som är erotiska för en person är ofta erotiska även för en annan. Hud, kropps nära passformer, avslöjande skärningar och material är något som av de flesta anses som erotiska faktorer när det kommer till kläder. Även om vissa föredrar kläder i blank latex och andra genomskinlig spets så kan nog alla hålla med om att båda materialen är erotiska och sexuellt laddade.

När det kommer till skärningar är vissa kroppsdelar mer sexuella än andra, ofta förknippat med erogena zoner, när kläder framhäver dessa blir de mer erotiska. Kläder som avslöjar mycket hud blir därför ofta sexigare än de kläder som inte gör det, eftersom hud är det absolut mest erotiska organ vi har. Men i vissa fall tänder vi mer på plagg som döljer lite, som t ex hotpants istället för stringtrosor, eftersom de framkallar fantasier eller framhäver kroppen på ett snyggare sätt tack vare en annan skärning.

Ett exempel kan vara erotiska filmer, där man ofta inte tar av sig alla kläder utan behåller vissa plagg på- just för deras erotiska laddning blir åsynen sexigare än den skulle vara utan något alls på. Exempelvis är höga klackar, strumpor, strumpeband, kroppsstrumpor och nätstrumpor väldigt erotiska plagg, och kan få de allra mest vardagliga kläder att kännas betydligt mer sexiga.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *