Sensuella kläder

Vi har valt ut våra erotiska kläder med omsorg samt att dessa moderiktiga klänningar toppar mm ej tas hem i stora serier för att du skall kunna känna dig unik i en svid från oss. Se också vårt utbud med sexiga underkläder.

Visar 1–24 av 276 resultat

Sexiga kläder

På 1950-talet lanserades världens första unisex-outfit av den tidens verkliga ikoner som exempelvis James Dean Marlon Brando och Birgitte Bardot. T-shirt och ett par jeans en "ungdomens uniform" för både killar och tjejer som hade rock'n'roll i blodet. Näe sedan jeans förbjöds på många skolor gjorde ju precis inte jeansmodet mindre åtråvärt. Marknaden med jeans som startades 1853 av Levi Strauss i guldruschens USA har långt ifrån nått sin mättnadspunkt. Med jämt flöde lanseras nya märken & modeller i alla tänkbara tvättar, prisnivåer, hela som trasiga... och sedan decennier tillbaks har jeans och t-shirt varit världens vanligaste kombination av plagg.

TIPS!

Under dina jeans skall du helst välja att ha en trosa som passar byxmodellen och den egna kroppen. Frikostiga kärlekshandtag och byxor med låg midja är en svår ekvation att lösa, har man en rejäl fettvalk under midja passar byxor med hög midja mycket bättre. Men förespråkar den aktuella trenden jeans med ultralåg midja, det kan dock kännas hopplöst otidsenligt att klä sig omodernt trots att det skulle vara betydligt snyggare. Men tack och lov följer trender pendelns lag, allt kommer och går om och om igen!

Vill du ändå klä dig som din kropp inte alltid tillåter går det alldeles utmärkt att använda shapewear som håller in och lyfter upp både det ena och det andra.

Cigarettbyxor även kallade stuprör som den ultrasmala modellen kallas är designern Nicolas Ghesquières signum. Det är lätt att falla för denna byxmodell när man ser den på bild i diverse magasin fylld med modeller som alla är gracila gaseller, vem vill inte göra det? Är man född med grundförutsättningarna att kunna bära upp en stuprörsmodell finns det ändå en del att tänka på, under skira cigarettbyxor är det "no VPL" som gäller, vilket är No Visible Panty Lines. Inga synliga kanter efter underplagg. Lägg därför inte alla dina pengar på byxor från exempelvis Balenciaga utan spara lite till ett par passande trosor utan söm för den perfekta looken!

Vi tror inte att du missat alla våra sexiga underkläder. Vi vill påminna om att en korsett passar mycket bra som top till våra byxor och kjolar det blir en perfekt utstyrsel.

Att shoppa sexiga plagg online hos oss innebär att du hittar kläderna som du inte hittar i alla klädbutiker! Stor del av vår kollektion med klädesplagg tas endast hem i små kvantiteter. Detta gör att du med stor sannolikhet är nästan ensam om dina klädesplagg eller dress.