8 artiklar

per sida

Lady Gaga i en kroppsstrumpa

19 mar 2014 10.29.42

Lättklädd Lady Gaga

Visst är det riktigt läckert när någon visar upp sig i utmanande kläder och här visar Lady Gaga ett strålande exempel på detta! Det är väl dock så att de flesta väljer kanske att enbart klä sig på detta vis hemma och då tillsammans med partnern man delar sexlivet med.
 
Kroppsstrumpor finns i många varianter och de mest populära för tillfället är de i modellen som ser ut som en överdel med strumpeband och strumpor och de med öppen gren och det är oavsett färg.

 

 

 

Inlagd i Om underkläder av Korsetten Crew

Underkläder bröllop

6 mar 2014 11.13.52

Underkläder och accessoarer till bröllop

Har du problem att hitta de rätta underkläderna till bröllopet och kanske till den efterlängtade bröllopsnatten för på sin bröllopsdag vill man givetvis vara vacker hela vägen inifrån och ut och när det kommer till de underklädesplagg som är närmast kroppen så försöker vi lagerhålla ett sortiment med konfektion som passar den romantiska kvinnan.

 

Bröllopskorsett

En vit korsett är mycket klassiskt och passar de flesta bröllop dock vill vi påpeka att det kan vara svårt att hitta en korsett som gör sig fint under brudklänningen om denna är formsydd då korsetter ofta har mycket tyg om de skall hålla för åtsnörning men om man har en brudklänning med mer plats brukar en korsett fungera bra, vill man ha en markerande midja kan vi verkligen rekommendera en midjekorsett men tänk på att du kanske behöver hjälp med att släppa på snörningen lite då det är dags för bröllopsmiddagen.

 

Secret box fotografering

Har du kontakt med fotograf du känner dig trygg med kan vi verkligen rekommendera Secret box foto som morgongåva det kommer att få din partner att längta till bröllopsnatten och se dig iförd ljuvliga underkläder av det romantiska slaget, och för den som vågar mer har vi pärlstring trosor från Bracli eller kanske du bara vill komma iförd ett par nipple covers!

 

Accessoarer till bröllop

När det gäller accessoarer finns det precis hur mycket som helst att välja bland och något som ofta glöms bort är handskar och det är något vi brukar sälja mycket av och de finns i flera olika varianter och då allt från helt vita i slät satin till betydligt mer välarbetade som är väl dekorerade med strass eller spets.

 

Här hittar du satinhandskar till brud

och här finner du Brudunderkläder

 

 

 

Vita handskar till brud
Inlagd i Om underkläder av Korsetten Crew

Wetlook

4 mar 2014 16.01.22

Wetlook

Nu har vi en helt egen kategori med underkläder i lack läder och wetlook och denna kommer vi att fylla på ordentligt då efterfrågan är stor på denna typ av underkläder och korsetter i fethish stil, en del wetlook kläder är tillverkade av Lamé som är ett dyrbart sidentyg med metall liknande yta. Riktig lamé skall ha invävda trådar av metall med dagens teknik och material finns det många alternativ att tillverka underkläder i wetlook.
 

Lack och läder

Underkläder i lack är ofta tillverkade av vinyl eller PVC för att få den riktigt blanka ytan och de måste skötas med speciellt medel för att ytan skall vara rejält blank och det samma gäller korsetter och underkläder i läder underhåll är ett måste för att materialet skall stå sig och vara fint under lång tid.

 

Wetlook lack och läder köper du HÄR

 

 

 

Inlagd i Om underkläder av Korsetten Crew

Våga visa benen

4 mar 2014 11.00.09

Våga visa dina fina ben!

Nu är snart våren här på allvar och det kan vara dags att se över garderoben och då är det i första hand de tunna skira strumporna du bör syna ordentligt för risken finns att det kan ha gått någon maska eller liknande.
 

Höfthållarstrumpor

Detta är en typ av nylonstrumpor som vekligen har börjat bli populära då de både är praktiska och mycket sexiga då de har en "inbyggd" höfthållare samt att de finns i flera olika modeller men de som är våra absolut toppsäljare är de i nät och det är då alla varianter.

 

TIPS! För den som vågar är höfthållarstrumpor riktigt utmanande att använda utan trosor och tillsamans med en snygg kort kjol!

Här kan du köpa höfthållarstrumpor

Här finns lite tips om skötsel av nylonstrumpor

 

 

Sexiga höfthållarstrumpor
Inlagd i Om underkläder av Korsetten Crew

Optimerad behågarderob

2 mar 2014 14.40.25

Vilka behå skall jag köpa?

Många gånger funderar man på vilka behå man verkligen behöver och med detta följer ju frågan hur stor skall min behågarderob vara för att vara komplett. Ja detta beror förstås på, men en sak är ju givetvis helt säker och det är att det inte finns en övre gräns. Vi rekommendrar ingen att ha en garderob full med behå som inte används men vi rekommenderar att du fyller på med behå som fyller ditt behov. Vill du bygga en någorlunda komplett garderob bör den åtminstone innehålla följande modeller.

Svart formpressad behå

Perfekt att ha till mörka kläder som klänningar t-shirts till mörka tighta polotröjor.

Hudfärgad formpressad behå

Utomordentlig till ljusa kläder som fina sommarklänningar och ljusa toppar.

Axelbandslös behå

Idealisk när festkläder kräver att inga axelband syns färg på behå väljs efter klänningen.

Sportbehå

Tränar du på gym? Mycket bra! Tänk på att investera i en bra sportbehå.

Spetsbehå

Alltid snyggt och förlorar aldrig sin status i modet. Spetsunderkläder som spetsbehå och trosor i spets som matchar är mycket elegat och sexigt, mycket snyggt under skira och slinkiga klänningar och toppar.

 

Information om hur du snör din korsett

 

Svart spetsbehå
Inlagd i Om underkläder av Korsetten Crew

Förbud mot spetsunderkläder!

28 feb 2014 08.42.32

Det är ingen rolig framtid kvinnor i Ryssland Kazakstan och Vitryssland går tillmötes speciellt de som vill klä sig lite sinnligt då det från och med första juli 2014 blir förbjudet att importera och sälja underkläder i spets!


Vi kommer däremot att utöka vårt redan stora sortiment av spetsunderkläder med allt från spetstrosor stay-ups med spetsgördel och andra skira underkläder som innehåller mindre än 6 procent bomull vilket som är dessa länders gräns för att icke godkänna denna typ av fina underkläder till försäljning.Ett köptips är dessa sköna hipsters trosor i vit spets.

 

Vita spetstrosor
Inlagd i Om underkläder av Korsetten Crew

Tvätta fina underkläder rätt

25 feb 2014 09.00.38

Underkläder tvätt

Att dina lyxiga underkläder i skira material med  spetsar och ultratunna nylonstrumpor inte kan fara runt i en tvättmaskin helt fritt är en självklarhet.

 

Att de finaste underkläderna med spetsar kräver lite mer omvårdnad är givetvis uppenbart men detta behöver inte betyda att det inte är värt arbetet för fina underkläder är lyx som alla bör testa på någon gång i livet för det är verkligen en upplevelse och det höjer din självkänsla flerfalt.

 

1. Om du vill chansa med maskin ANVÄND TVÄTTPÅSE!

2. Korsetter bör impregneras.

3. Använd INTE sköljmedel till nylonstrumpor.

 

Fler tips finner du på vår sida om Skötselråd underkläder

 

Tvätta underkläder rätt
Inlagd i Om underkläder av Korsetten Crew

Bracli stringtrosor med pärlor

23 feb 2014 18.22.43

Bracli pärlstring

Pärlstringtrosor från Spanska Bracli är bland det sexigaste du kan använda då de både är eggande för dig som användare och den du delat hemligheten med. Dessa stringtrosor med pärlor stimulerar dina intima delar vid varje rörelse vilket kan vara väldigt spännande.

 

Vi på Korsetten har Sveriges största utbud av Bracli stringtrosor och body.

 

Vi kan tipsa om en variant som är mycket populär och det är Bracli Your Night och denna variant har dubbla rader med pärlor.

 

Vågar du testa Bracli pärstring

 

Bracli svarta pärlstring
Inlagd i Om underkläder av Korsetten Crew

8 artiklar

per sida

Vi erbjuder underkläder av högsta kvalité till bästa priser.

Vi har valt ut våra Sexiga kläder med omsorg för att du skall kunna känna dig unik i en svid från oss.